SYM FUTURE
MOBILITY

SYM FUTURE MOBILITY este dealerul SYM in Romania

SYM este marca a companiei Sanyang Motors din Taiwan, unul dintre cei mai mari zece producători de vehicule pe două roți din lume. Sanyang Motors investește continuu în tehnologii inovatoare, pentru a dezvolta noi tipuri de mijloace de transport pentru mobilitatea de mâine. Versatilitate, emisii zero și siguranța sunt cuvintele-cheie care caracterizează vehiculele SYM.
SYM ÎNSEAMNĂ

DURABILITATE

Puterea de a depăși timpul. Bazându-ne pe tehnologie de cea mai înaltă calitate și pe măiestria oamenilor noștri, orice călătorie pe care o începem este pe termen lung, pentru a îmbunătăți continuu viața clienților noștri.

UMANITATE

Grijă pentru oameni. Într-o industrie dominată de simpla respectare a standardelor externe, ne străduim să depășim conformitatea pentru a integra, în mod activ, grijă noastră profundă pentru viață în tot ceea ce facem și creăm.

VIVACITATE

Energie continuă. Toți oamenii, produsele și activitătile noastre înglobează o energie vitală care ne ține în mișcare.

AFINITATE

Atracția celor care se aseamănă. Compania și produsele noastre atrag oameni care împărtășesc aceleași valori. Creăm relații bazate pe înțelegerea clienților, a partenerilor și a angajaților noștri. Suntem împreună pentru că avem încredere în aceleași lucruri.

60 ANI DE SYM